Hvad er FDF?

FDF er ikke bare en billig fritidsaktivitet, det er gode oplevelser for livet, sammenhold, udfordrende aktiviteter og ledere med mod på livet og vilde ideer. Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne. Det at lege, hygge, grine og tale sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi tror på potentialet i hvert enkelt menneske, og det præger den måde, vi er sammen på.
I FDF K5 lægger lederne mange kræfter i, at lave nye og spændende aktiviteter, kombineret med klassiske FDF- og spejderaktiviteter.

Tag del i legen - bliv medlem af FDF

Vi holder møde hver onsdag i lokalerne i Taksigelseskirken, de små mødes kl. 18:00-19:00 og de store kl 19:00-20:00. Kig forbi og se om det er noget for dig. Du må gerne tage dine forældre, eller en ven med, og du har mulighed for at prøve FDF af inden du beslutter dig for at blive medlem.

Hvad laver man til møderne

Til FDF finder vi på skøre idéer hver uge. Nogle gange lærer vi færdigheder, blandt andet gennem leg, andre gange laver vi vandkamp, sejler i kano, spiller bold, tager på piratjagt eller på vikinge-lejr.

Hvor gammel skal man være?

I FDF K5 følgende hold fordelt efter alder:
- Puslinge 5-7 år
- Tumlige og Pilte 8-9 år.
- Senior 15-18 år.

Læs mere om hvad man laver på de forskellige hold under klasserne.

Er der ledige pladser?

Der er pt. ledige pladser på alle hold.

Hvordan bliver man medlem?

Man kan altid kigge forbi, til et af vores ugentlige møder i kirken og se hvad vi laver eller tage en snak med en af lederne. Man kan også ringe til Mark, der er vores holderleder på tlf: 60 60 69 65 eller sende en mail til K5@fdf.dk

Hvad skal man bruge af udstyr?

Når man starter i FDF, skal man som oftest bruge noget udstyr, men ikke meget. Til de ugentlige møder og til ture/lejre skal man bruge en forbundskjorte. Til lejrture skal man derudover også bruge en rygsæk, en sovepose og en lygte.
Snak gerne med en af lederne omkring hvor det er billigst at købe udstyr, for de kan alle de gode tricks.

Skjorter kan købes her: link

Brugte skjorter kan købes på Facebook gruppen: "FDF genbrugs guld" link

Vi anbefaler at I køber én der er lidt større end nødvendig, så kan barnet have en tyk trøje på indenunder og så der er plads til at vokse.

I kan læse mere vejledningen af placering af mærker og kredsbetegnelse her: link

Hvor holdes møderne?

Vores ugentlige møde, holdes i Taksigelseskirkens krypt, lige ved Vibenshus Runddel på Jagtvej 165. Man bruger indgangen, der støder ud til Jagtvej. Derudover bruger vi lokalområdet og fælledparken meget og nogle gange tager vi også på udflugt eller besøger andre kredse i københavnsområdet.

Hvad koster det?

Der betales kontingent på 450 kr. pr halve år, som opkræves for forårs-sæsonen og efterårs-sæsonen. Der er søskende rabat, hvor der kun betales 350 kr. for hvert barn man har i kredsen (altså rabat 100,- per barn). Hvis man er økonomisk trængt kan man søge om yderligere kontingentnedsættelse og ansøgningen vil skulle behandles af kredsens bestyrelse.

Herudover betales der for deltagelse på weekend, lejr og arrangementer. En weekend i kredsens egen hytte koster ca. 200 kr.

Medlemsskab

Medlemskab af FDF K5 koster 400 kr. halvårligt og opkræves efter indmeldelse via vores medlemssystem.

Man kan indmelde sig her ved at trykke på nedenstående link

INDMELD

Forbundskjorte

I FDF har vi vores forbundsskjorte på, når vi mødes. Når du er blevet medlem kan du købe en i vores butik der hedder 55nord. Her kan du også købe udstyr til lejr, f.eks sovepose, dolk, rygsæk osv.

Gå til vores butik

Forældrekontakt

Vi ønsker at have en god kontakt til forældrene om jeres børns trivsel og om der er noget vi kan gøre bedre, så tag endelig en snak med lederne efter et møde.

Kontakt lederne her

Mærkevejledning

I tvivl om hvordan du sætter mærker på forbundsskjorten?

Se vejledning her