Det er ikke muligt at leje hytten til private formål.

Lyngbyborg er en rummelig hytte, som kan benyttes hele året, idet den er velisoleret og opvarmet med centralvarme.

Lyngbyborg ligger på en 7000m² grund ved Ravnsholt skov (Geodætisk kort nr 1514 II SV). Grunden har bl.a. en bålplads og en tilkørselsvej fra Skovmosen, som ender i en plads foran hyttens overdækkede terrasse.

Der er plads til 42 personer, idet der er 3 sovesale med hver 12 køjer og 2 lederværelser, med h.h.v. 2 og 4 senge. Der forefindes sengelamper ved alle køjepladser. Telefon findes på det ene lederværelse. Da der er borde og taburetter på sovesalene og på det ene lederværelse, kan disse benyttes som grupperum om dagen.

Den gennemgående gang i hytten er indrettet så den både kan bruges som opholdsområde med siddepladser i vinduesnicherne samt garderobe til overtøj, sko og støvler. Her er ligeledes mulighed for at opsætte information på opslagstavle.

Hyttens store moderniserede baderum har 2 toiletter, 3 håndvaske og 2 bruserum med håndvask. Desuden er der et separat toilet rum med wc og håndvask. Der er varmt og koldt vand.

Opholdsstuen er stor og hyggelig med “NESA parket” og pejs. Der er 5 langborde med ca. 40 stole og . I opholdsstuen er der ligeledes 2 opslagstavler og fastmonteret lysbilledlærred og internetadgang via WiFi.

Opholdsstuen er renoveret i 2008.

Køkkenet er renoveret i 2004, rummeligt og praktisk indrettet. Det har stort el-komfur med 6 kogeplader, stor industri ovn, opvaskemaskine, 375 l køleskab, 139 l skabsfryser, stor kaffemaskine, mikrobølgeovn og rigelig skabsplads. Der er service til 50 personer.

Der søges i køkkenet opretholdt det inventar, som fremgår af inventarlisten, men enkelte ting kan mangle. Øvrigt inventar findes i kosteskabene på gangen ved lederværelserne, og omfatter redskaber til rengøring samt flag og en sav.

På den overdækkede terrasse med udendørs pejs, er der placeret borde og bænke til udendørsaktiviteter.

Endeligt må det nævnes, at der findes tydeligt afmærkede ildslukkere i opholdsstue, køkken og ved lederværelserne, samt brandslange i baderum.

På grunden findes desuden bålplads, fodboldbane med mål, raftestativ med rafter til pionerarbejder samt shelter med bålplads. Shelteren kan bruges i forbindelse med leje af hytten