Vi lægger op til, at 2. Væbnere / Seniorvæbnere selv skal være med til at planlægge/ tilrettelægge møderne, så vi laver de ting, som de har interesse i.
Som 2. væbner og seniorvæbner kan du udfordre dig selv med overlevelsesture og adventure races, Vi øver os på at få lært de relevante færdigheder op til weekendlejre og fælles aktiviteter.

Vi tager også af sted på lejre med andre FDFkredse: OiO, Out in October, som ligger den første weekend i oktober og VM, Væbnermesterskab, som ligger i Kr. Himmelfartsferien.

Som seniorvæbner har du mange muligheder for at tage på kursus i FDF. I vinter- og efterårsferien er der 7. - 8. klassekurser. Hvert år i påsken og efterårsferien er der seniorvæbnerkurser. Her kan du møde FDFere fra hele landet. I får store oplevelser og mindeværdige øjeblikke, og samtidig får du masser af ideer med hjem til kredsen.

Mød lederne for 2. Væbnere / Seniorvæbnere nedenfor.

Jeanette Hjort

Klasseleder - 2. Væbnere

M: 22 95 79 98
E: jeanettehansen@FDF.dk

Ledere med noget på hjerte

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.

HUSK

Når du skal til FDF:

  • Mød op i praktisk tøj til aktiviteterne
  • Vurder altid vejret og klæd dig fornuftig på

Hvis du ikke kan komme:

  • Meld afbud til en af dine ledere