Trykkeriet

Trykkeriet er kredsens vej til god PR. Her kan alle ledere bestille PR-materialer og tilpasse skabeloner både til tryk og print.

Hvad er Trykkeriet? 

I  Trykkeriet  finder du en lang række PR-materialer og skabeloner, som din kreds kan bruge til at blive mere synlige lokalt. Her er foldere, flag, skilte, plakater, bannere, postkort, klistermærker, indbydelser og blanketter – alt sammen designet med FDFs officielle farver og fonte. Mange materialer kan tilpasses med kredsens egne billeder og egen tekst, inden de bestilles til tryk eller print-selv.

 

Sådan bestiller du materialer 

Alle FDFere kan bestille materialer til kredsen gennem Trykkeriet 

På forsiden vælger du din kreds, hvorefter hele produktkataloget er tilgængeligt.  

Mange materialer kan både bestilles til print-selv og til tryk. Et print-selv-produkt sendes direkte til din egen mail i PDF-format, mens produkter til tryk automatisk sendes til godkendelse hos kredsens trykkeriansvarlige, som bekræfter ordren, hvorefter kredsen faktureres.

 

Find en trykkeriansvarlig

Alle kredse skal have en trykkeriansvarlig til at godkende bestillinger, hvis de er forbundet med en betaling – enten for produktion eller for håndtering og forsendelse. Den trykkeriansvarlige kan eksempelvis være kredsens kasserer eller en kredsleder.

Funktionen ”trykkeriansvarlig” tildeles i Medlemsservice, og efter første login som godkender har den trykkeriansvarlige adgang. 

Når en ordre afventer godkendelse, modtager den trykkeriansvarlige en e-mail.