Lego Mindstorm

Landsdelen har Lego Mindstorm, som kredsene kan låne til de ugentlige møder eller lejrture. Du kan nu give det klassiske ”Storm P. møde” et genialt ekstra pift med landsdelens Lego Mindstorm kasse.

Lego har altid været kendt for sine mange muligheder og utallige timers fantasifuld leg. Og nu kan alle kredse i Landsdel 4 tage et stort skridt ind i fremtiden og lege på livet løs med både pilte og seniorer.

Kassen indeholder alt, hvad du skal bruge for at bygge de kreative Lego Mindstorm robotter og en række forslag til aktiviteter og møde-koncepter.

Send piltene i ”Robotkamp” og lad seniorvæbnernes hjerner koge over i den vilde ”Kill the ballon Challenge”, hvor farvede balloner skal smadres af små agenthold.

Lego Mindstorm kassen er ideudvikling i allerhøjeste gear og kan nemt aktivere 16 FDF’ere eller flere. Kassen er genialt legetøj at medbringe på kredsens weekendtur eller lege med til det ugentlige FDF-møde. Og så er det endda sjovt at kaste sig over for ledere efter månedens ledermøde...

Læs mere og book Lego Mindstorm kassen her

Hoppesko

Har du lyst til at springe som tigerdyret? Hoppe som en kænguru? - Så prøv landsdelens nyeste legetøj. Læs mere og book hoppeskoene her

Aktiviteter til mødeaftner

Mødeideer til FDF-møder kan være meget forskellige. Her kan du bla. få ideer til hvordan man på en nem måde, kan lave have-spil til mødeaftner eller til hyggetid på sommerlejren.

Find flere ideer til mødeaftner her indholdet er på pinterest af FDF-ledere fra hele landet.

Prøv alle legene på Legedatabasen.dk