VIL DU GERNE VÆRE MED I ET UDVALG?
Ungdomsudvalget, lederuddannelses-udvalg, Putupia-udvalg... Landsdel 4 - og FDF generelt - har mange udvalg, arbejdsgrupper og projekter. Og selvom de ikke alle skilter med det, kan du sagtens blive en del af dem. Læs mere om, hvordan det kan lade sig gøre her.

En åben klub
De fleste af os har prøvet det. At stå til en mega sej FDF-event. Kigge på dem, der arrangerer det, og tænke: "NØJ hvor er de SEJEL. Hvor ville jeg gerne være en del af det seje team"! Og netop den proces - fra tanke til handling, har landsdelsledelsen forsøgt at gøre lettere igennem 2017.

For da Landsdel 4s ledelse skulle vælges i foråret, blev der sat fokus på gennemsigtighed i forhold til at kunne blive en del af et udvalg i landsdelen. Argumentationen var, at det kunne virke som en lukket klub, som var svær at komme ind i. Det er dog langt fra tilfældet. Landsdelen har derfor - i samarbejde med udvalgene - arbejdet på, at gøre tilgangen til udvalg lettere.

Annoncering efter nye udvalgs-medlemmer
Det er sket på flere måder. For det første er der nu kontaktoplysninger og person på landsdelens udvalg på hjemmesiden. Det vil sige, at hvis du sidder derude og gerne vil være en del af et udvalg - så kan du nu kontakte udvalgsformanden direkte. For det andet annoncerer udvalgene nu efter nye medlemmer via både landsdelens hjemmeside og nyhedsbrev. For eksempel har Ungdomsudvalget søgt nye folk efter sommerferien. Og den proces vil fortsætte. Leder af Landsdelsledelsen Lisbeth Jakobsen siger:

"De fleste udvalg vil altid gerne have nye kræfter. Derfor er jeg rigtig glad for den proces, der blev sat igang i foråret. De få tiltage, der er taget, skaber en ny transparens, som er gavnlig både for udvalg og kommende udvalgsmedlemmer."

Kender du Landsdelens udvalg? - Find dem her og find kontaktoplysninger på hvem du kan kontakte.

Man kan også altid kontakte sin Forbundssekretær eller landsdelsledelsen.