Vil du være med til at planlægge arrangementer i landsdelen?

Vil du være med til at planlægge arrangementer for landsdelen, og vil du gerne lave sjove aktiviteter for børn, men også for ledere? Så er det dig vi søger til ungdomsudvalget i Landsdel 4! Vi er et fedt udvalg, der arrangerer to arrangementer årligt. Hhv. Ungdomsweekend og Lederfest. Vi mødes cirka en gang om måneden, og vil rigtig gerne høre fra dig. Skriv til tsbunk@hotmail.com
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ungdomsweekend 2020

Ungdomsweekend

27. november 2020 - 29. november 2020
Mere info følger / kontakt udvalget.

Lidt om Udvalget

Ungdomsudvalget er en gruppe af ca. 10 ledere fra forskellige kredse i Landsdelen. Udvalget står for to årlige landsdelsarrangementer: Ungdomsweekenden i efteråret for væbnere, seniorvæbnere og seniorer, samt Lederfesten, et festligt forårsarrangement for alle over 18 år.

Vi sørger løbende for at indsupplere nye medlemmer i udvalget, så der hele tiden er nok hænder til opgaverne, erfarne kræfter at trække på og nye friske hoveder til at hive os væk fra det, vi plejer.

Ungdomsudvalget holder møde ca. 1 gang om måneden, dog oftere op til de to årlige arrangementer. Vi forventer, at man prioriterer højt at deltage i møderne, og at man bidrager aktivt både i idéudviklingen samt afviklingen af aktiviteter.

Hvis dette lyder som noget for dig, eller du har opklarende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte formanden for udvalget, Tine Skovbo Bunk. Skriv meget gerne en kort beskrivelse af dig selv, samt hvorfor du kunne have lyst til at være med i udvalget.

Voksen med noget på hjertet

I FDF står frivillige ledere klar til at byde dit barn velkommen til sjove og fantasifulde aktiviteter hver uge. Alle ledere i FDF er over 18 år, de tager ansvar til de ugentlige møder og har blik for det enkelte barns trivsel i fællesskabet.

Udvalgets medlemmer

  • Tine S. Bunk – formand
  • Alexander Neergaard – Kasserer
  • Carina Frich Riber
  • Cathrine Holm
  • Elisabeth Herold Michaelsen
  • Martin Boier
  • Thomas Kruse Andersen

Tine S. Bunk - Formand

Mobil: 61 85 69 90

Mail: tsbunk@hotmail.com

Alexander Neergaard - Kasserer

Tlf. 53 38 03 35

alexander.fdf@gmail.com