Djeeo

Alle kredse og netværk i landsdel 8 har mulighed for at leje det populære Djeeo spil direkte fra landsdelen, som ejer sit eget sæt. Det udlejes komplet med 16 mobiltelefoner inkl. simkort, så det er lige til at spille!

Spillet kan lejes af kredse, netværk eller større arrangementer med FDF tilknytning. 

 

Priser

En hverdagsaften: 150 kr 

En weekend: 300 kr 

En uge: 1000 kr. 

 

Booking

Du kan se hvornår Djeeo spillet er booket til højre her på siden.  Hvis den dag, weekend eller uge du ønsker at leje er ledig, send venligst en mail til landsdel8@fdf.dk for at booke spillet. 

 

Aflysning eller manglende afhentning

Hvis man har bestilt Djeeo og fået en bekræftelse på bestillingen, har man booket spillet. Skal man ikke bruge spillet alligevel kan man afbestille indtil 7 dage før dagen man har booket spillet til, gebyrfrit. Afbestiller man inden for 7 dage, af dagen hvor man skal bruge spillet, eller afhenter man det ikke, vil kredsen stadigvæk blive opkrævet fuldt gebyr.

 

Dækning

Da spillet kun kan spilles hvor der er telefondækning, er det en god idé at tjekke om forholdene, der hvor I gerne vil spille Djeeo. Telefonerne er udstyret med et abonnement hos CBB/Telenor. Du kan se hvordan de dækker forskellige geografiske områder her.

 

Opsætningshjælp

Har du brug for hjælp til hvordan man opsætter spillet kan du kontakte Christian Nielsen (FDF Hvidovre) på mailen c22642537@gmail.com .