FDF Nordenskov

Møde tider

Puslinge Tumlinge 17.00 - 18.30
Pilte Væbner 18.00 - 20.00
Numlinge 1 gang hver 3 måned

Adresse

FDF Nordenskov

Kærgårdsvej 32

6800 Varde

FDF - eventyret begynder her

Velkommen til FDF.

I FDF Nordenskov kan alle være med. Vi bygger huler, leger lege, klatre, tænder bål, laver mad og lærer om bål regler og brug af både økse og dolke, samt lærer vi også bygge ting ud af reb og rafter.

Vi bygger tømmerflåder, lærer om survival skills, bygger huler, leger med naturelementerne.

Vi har et fællesskab sammen med hinanden og mange andre kredse, og vi er ude næsten hele året i al slags vejr og laver fede aktiviteter.

Nogle weekender om året pakker vi rygsækken og tager på lejr, hvor vi enten overnatter i hytter, shelter eller på gården.

FDF Nordenskov er et meningsfyldt og udfordrende fritidstilbud til børn og unge, hvor respekten for andre og fællesskabet har høj prioritet.

Kredsens kalender

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fæ

Hvad er FDF

Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne. Det at lege, hygge, grine og tale sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi tror på potentialet i hvert enkelt menneske, og det præger den måde, vi er sammen på. I FDF vil vi gerne inspirere børn til at tænke kreativt og bruge fantasien. Gennem leg, rollespil og opfinderi udfordrer vi os selv, og den verden vi lever i. Derudover kan de konkrete aktiviteter variere fra kreds til kreds, men musik, leg og friluftsliv udgør ofte den røde tråd.

I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevant for moderne børn, unge og voksne. Det er værdier som for eksempel tolerance, tilgivelse og næstekærlighed. Det er dog ikke et krav, at man tror på Gud, for at gå til FDF. Det er vigtigt for os, at der både er plads til tro og tvivl.

FDF et godt afsæt i livet. Mange FDFere har fået stærke sociale kompetencer i FDF, har lært at tænke ud af boksen, og har sans for at vælge til og fra overfor de vigtige ting i livet. FDF giver børn og unge en ballast og et ståsted at møde verden fra.

FDF møder vi børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset baggrund. Aktiviteterne i FDF er mangfoldige.

Nyheder

Nyt fra FDF.dk