FDF Nyborg

Møde hver mandag

Kom som familie og opleve friluftsliv og fællesskabsaktiviteter for de mindste. Aktivitetsniveauet vil være rettet mod børn mellem 4 og 7 år, men selvfølgelig er søskende, både yngre og ældre også velkommen. Familie FDF involverer hele familien, så forældre forventes også at deltage.

Det kommer til at foregå hver 2. mandag i tidsrummet 17-18:30, hvoraf de sidste 30 min er fællesspisning, så I ikke efterfølgende skal hjem og lave aftensmad.
Kom og opleve et fantastisk fællesskab gennem legende rammer, hvor der er plads til alle.

Prøv de første 3 mandage kvikt og frit for at se om det er noget for jer.

Alle er velkommen til vores sjove møder. Så skriv til kredslederen Dorthe

Adresse

Origo
Johs. Høirupsvej 88
5800 Nyborg

Se på kort >

FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.

Kredsens kalender

Der er ingen planlagte begivenheder i de valgte kalendre.

Vil du lege med?

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab.

Kan du li' at lege?