Mød 55NORDs butikstrailer på årets juletur

I de kommende uger kan du møde 55NORDs butikstrailer rundt omkring i Danmark.

11. Nov 2021
Mia Fanefjord Hansen

55NORDs butikstrailer er trillet ud på årets juletur og vil i løbet af de næste uger komme rundt i hele landet. Kredse og medlemmer kan lægge vejen forbi butikstraileren og således klare både indkøb af julegaver, udstyr til forårets friluftsoplevelser samt grej til den forestående landslejr.

Direktør for 55NORD Jesper Christiansen har set frem til årets juletur med butikstraileren, hvor butikken kommer helt tæt på kredse og medlemmer.

– Juleturen er noget, vi altid ser frem til hos 55NORD, da vi kommer ud og møder medlemmerne og får en masse gode snakke. Jeg var meget ked af at måtte aflyse turen sidste år pga. Covid-19-situationen, så vi er ekstra glade for at komme afsted i år. Jeg skal selv afsted med bussen fem-seks dage i år, og det glæder jeg mig meget til, siger Jesper Christiansen.

Fuld af skjorter

55NORD meldte tidligere på ugen, at butikken nu atter har FDFs forbundsskjorte på lager i alle størrelser. Butikstraileren er således også fyldt til randen med skjorter, og både børn og voksne er velkomne til at komme forbi og prøve deres nye skjorte.

I køreplanen nedenfor kan du se, hvornår butikstraileren er i nærheden af jeres kredshus. Juleturen varer til og med 4. december.