698 på kursus i påsken

Påske er som altid lig med kursus, og igen i år er opbakningen stor med knap 700 fordelt på Vork, SKS, HE, KE og Easter Course .

18. Apr 2019
Laura Schjødt Frimann og Mai Christensen

698 FDFere er på kursus i påsken.

FOTO: Kasper Henriksen

698 FDFere fra hele landet vælger i disse dage at skubbe påskefrokoster og æggejagt til side til fordel for kursusoplevelser i massevis. Med knap 700 FDFere fordelt på Seniorkursus Sletten, Seniorkursus Vork, Easter Course og seniorvæbnerkurserne på både Kongeådalens Efterskole og Hardsyssel Efterskole er der lagt op til FDF-oplevelser i særklasse. Én af dem, som har valgt at tage afsted på kursus, er 14-årige Clara Ladegaard Andersen fra FDF Visse, der er førstegangsdeltager på Seniorkursus Sletten.

- Jeg glæder mig til at blive fyldt op med gode oplevelser og lære noget, jeg kan tage med videre, siger Clara Ladegaard Andersen, der ikke var i tvivl om, at hun skulle afsted på kursus.

-Mange af mine venner havde snakket godt om kurset. Jeg kan godt lide at lære andre mennesker og ting at kende plus, at jeg elsker tanken om at skulle bruge en hel uge udenfor. Der er en god håndfuld fra min seniorgruppe med på kurset, men vi er opdelt på forskellige grupper, afslutter hun.

Clara Ladegaard Andersen fra FDF Visse deltager for første gang på Seniorkursus Sletten.