Tag med FDF delegeretmøde med DUF

Har du en samfundsengagementsmuskel, der trænger til motion? Få indblik i FDFs nærmeste politiske fællesskab i Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

27. Sep 2017
Christina Gro Hansen

Nogle af de delegerede i delegationen for Folkemødet 2017. Nu kan du blive en del af delegationen til DUF Delegeretmøde 2017.

FOTO: Thomas Heie Nielsen

Har du lyst til at engagere dig og lære mere om Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), så kan du nu blive en del af FDF’s delegation på DUF delegeretmøde. Paraplyorganisationen DUF er et fællesskab af 72 foreninger, der arbejder sammen for at udbygge demokratiet og fortælle om den værdi vores arbejde har i civilsamfundet og i samfundet i bred forstand.

Delegeretmødet foregår på Nyborg Strand lørdag 2. december, og er mødet hvor styrelsen til DUF vælges og planen for de kommende års arbejde i DUF lægges.

FDF har seks pladser, og har du lyst til at være en af de delegerede, så skriv til delegationsleder Sara Lentz Jørgensen på saralj95@gmail.com senest søndag den 23. oktober.

Der vil være et møde i København med samrådets andre delegationer 22/11, som man opfordres til at deltage i, og derudover holder vi et internt forberedelsesmøde på Skype i slutningen af november.

FDF dækker transporten til både forberedelsesmødet i København og selve delegeretmødet i Nyborg.