FDFer genvalgt til Global Fellowships bestyrelse

Ane Kolby Kristiansen blev i weekenden valgt til endnu en periode.

24. Aug 2016

I weekenden var der valg til bestyrelsen i Global Fellowship - en international paraplyorganisation, som FDF er medlem af. FDFer Ane Kolby Kristiansen blev genvalgt til bestyrelsen på generalforsamlingen i Singapore. Hun har repræsenteret FDF de seneste tre år og blev for tre år siden valgt som den første kvinde nogensinde i organisationens historie. På generalforsamlingen blev der også vedtaget ændringer til konstitutionen, som blandt andet betyder, at inddelingen i ’Regional Fellowships’ nedlægges. Dog består European Fellowship, som FDF også er medlem af. 
 
FDF havde en delegation afsted til generalforsamlingen med repræsentanter fra hovedbestyrelsen og Internationalt Udvalg. Forud for generalforsamlingen var der konference med deltagelse af medlemsorganisationer fra mere end 16 forskellige lande. Her blev fremtiden for Global Fellowship diskuteret og erfaringer om unges inddragelse, vækst i medlemstal, værdigrundlag, kommunikation m.m. blev vendt i forskellige workshops og sessioner. 

Global Fellowship

Global Fellowship er en sammenslutning af børne- og ungdomsorganisationer og startede i 1963 som en verdensomspændende samarbejdsorganisation af Boys Brigade-organisationer fra hele kloden. Siden er flere medlemsorganisationer kommet til, blandt andet FDF, som i dag spiller en betydelig rolle i Global Fellowship.