Landslotteri: Årets vinder vendte og drejede lodsedlen

Christina Sommer fra Vanløse er vinderen af hoved-gevinsten i årets landslotteri. Selvom hun i dag glæder sig til at indløse gevinsten, tog det et godt stykke tid, før hun turde tro på, at hun var vinder af den store præmie.

15. Dec 2017
Mai Christensen
Christina vil bruge rejsegavekortet på en tre ugers tur til Bali med sin mand og parrets to børn. FOTO: Privat.

-Da de to små FDFere ringede på døren, tænkte vi, at vi hellere måtte være flinke og støtte deres indsamling. Vi troede ikke på, at der kunne være nogen chance for at vinde. 

Sådan fortæller Christina Sommer fra Vanløse om den dag i efteråret, hun pludselig blev et rejsegavekort på hele 75.000 kroner rigere. Hun er vinder af hovedgevinsten i FDFs landslotteri. Et udfald Christina på ingen måde havde regnet med, da hun gav de to FDFere en tyver i hånden i bytte for en lodseddel.

-Stor var overraskelsen og forundringen, da vi skrabede først én parasol, så én mere og én til. Vi vendte og drejede lodsedlen mange gange, inden vi troede på, at vi faktisk havde vundet hovedgevinsen, fortæller hun.

En tur til varme himmelstrøg

Christina fortæller, at hun og manden har haft svært ved at få armene ned over den glædelige overraskelse. Gavekortet betyder nemlig, at familien, der foruden Christina og hendes mand tæller børnene Amanda og Kasper, kan få en ferie ud over det sædvanlige.

-Jeg tager til Bali i tre uger sammen med min mand og to børn. Vi skal nyde en badeferie i skønne omgivelser med mulighed for naturoplevelser og kulturelle indslag, siger Christina, der til trods for, at hun ikke selv er FDFer, gerne støtter arbejdet med børn og unge.

-Jeg kender FDF som en god organisation, som sørger for, at en masse børn får nogle gode oplevelser, afslutter hun.