Alle kurser i påsken er aflyst

FDF aflyser alle kurser i påsken på grund af coronavirus.

12. Mar 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Emil Amundsen

Hovedbestyrelsen har i lyset af de seneste udmeldinger fra myndighederne besluttet, at det ikke er forsvarligt at gennemføre påskens kurser, som hermed er aflyst.

Selvom kurserne ligger efter den nuværende anbefalede nedlukningsperiode, ønsker vi som landsforbund at udvise størst mulig ansvarlighed over for deltagere, instruktører og medarbejdere. Der er fortsat stor usikkerhed forbundet med tiden umiddelbart efter den anbefalede nedlukningsperiode, som pt. løber frem til 29. marts, og FDF ønsker ikke at bidrage til at samle større folkemængder fra mange steder i landet og potentielt øge risikoen for smittespredning. Samtidig ønsker landsforbundet at minimere den økonomiske risiko ved aflysning mest muligt ved at aflyse nu frem for senere.

Vi har på grund af den seneste udvikling desværre set os nødsaget til at aflyse kurserne i påsken. Vi vil gerne takke alle frivillige, der de seneste mange måneder har lagt stor energi i at planlægge kurserne. Vi beklager, at vi ikke kan give mange hundrede unge en stor FDF-oplevelse i denne påske, siger formand for FDF Jonas Kolby Laub Kristiansen.

Landsforbundet arbejder i øjeblikket på at få fuldt overblik over de økonomiske konsekvenser ved aflysningen og vil hurtigst muligt komme med en samlet udmelding. Vi forventer, at det kan tage nogle uger, før vi har det overblik.