Del din viden om uddannelse i FDF

Tirsdag inviterer Uddannelsesforum ledere over hele landet til at dele deres viden om uddannelse i FDF.

11. Dec 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Emil Amundsen

Der er brug for mere viden om, hvad der får unge og ledere til at tage på uddannelse i FDF. Derfor vil FDFs Uddannelsesforum i den kommende tid iværksætte en større indsats for at indsamle viden på området. 

- Uddannelsesforum har nedsat en arbejdsgruppe, der skal undersøge, hvilke benspænd der kan være for kredsene i forhold til at få unge og voksne medlemmer til at deltage i FDFs mange uddannelsestilbud, fortæller formand for Uddannelsesforum Maria Rytter.

Input fra alle ledere

Som en del af indsatsen inviterer FDFs Uddannelsesforum alle FDFere til at dele deres viden om uddannelse og kurser i FDF. Det sker nu på tirsdag d. 15. december 2020 kl. 20-21 til et såkaldt online 'town hall-møde' på Webex.

Town hall-mødet er et online forum, hvor alle har mulighed for at dele deres tanker og viden – og komme med input til arbejdsgruppens undersøgelsesarbejde.

– Arbejdsgruppen kan med Town Hall-mødet få værdifulde input, inspiration og ideer fra så mange som muligt. Det vil skabe synergi mellem arbejdsgruppens og kredsenes arbejde for at fremme de mange fantastiske muligheder, vi har i FDF, når det kommer til uddannelse. Jeg glæder mig til at se resultatet og håber, at rigtig mange vil hjælpe ved at dele deres tanker í town hall, fortæller formand for Uddannelsesforum Maria Rytter.

Arbejdsgruppen består af Troels Rasmussen, tidligere kursusleder på Seniorkursus Vork, Diana Hansen, repræsentant i DUFs uddannelsesråd samt Anne Kathrine Østerby Muldbjerg, forbundssekretær i landsdel 3 – som alle tre har særlig viden og erfaring omkring uddannelse, kredskultur og analyser.