Detmedgud.dk går i luften

Ny webside med alsidigt andagtsmateriale er online.

18. Nov 2019
Christina Gro Storm-Andersen

Deltagerne på Midtvejsdebatten den 7.-8. november fik et smugkig på udkastet til den nye webside.

Ny webside med forkyndelsesinspiration til alle børne- og ungegrupper er nu i luften. Målet med den nye side er at inspirere og servicere de 20.000 frivillige ledere, der er engageret i organisationerne bag, i arbejdet med at skabe rum for tro blandt børn og unge. Andagterne skal inspirere til at bygge bro mellem børn og unges hverdag og teologiske emner som mod, håb, skam og skyld, så det bliver relevant i deres liv.

Det er KFUM-Spejderne, KFUM og KFUK, De grønne pigespejdere og FDF, der står sammen om projektet i tæt sparring med Center for Ungdomsstudier og Folkekirkens Uddannelse- og Videnscenter og med udviklingsmidler fra Y´s Men. Hjemmesiden er en relancering af detmedgud.dk, der første gang gik i luften i efteråret 2005, og nu bliver for relanceret for tredje gang.

Det nye på siden

Den nye detmedgud.dk er skabt, så den tilpasser sig efter din skærm, hvad enten du tilgår via mobil, tablet eller desktop. Søgemulighederne er også forbedret, det er således muligt at søge på aldersgruppe, antal og tidslængde, desuden er alt materiale inddelt i kategorierne ”Lyt”, ”Snak” og ”Gør”, som samler forskellige andagtsformer og sætter lederens ønske til at skabe rum for tro i centrum. Endelig er det muligt at søge på børnenes forskellige hverdagsord og temaer som Skolen, Venner eller Mobning og møde dem i øjenhøjde ad den vej.

Det er firmaet Decato, der har designet og programmeret den nye side i forlængelse af den fælles frivillige styregruppes ønsker. En redaktionsgruppe med repræsentanter fra alle organisationer har og vil løbende indsamle og udvikle flere andagter til hjemmesiden.