Ny direktør i 55°NORD

Selskabets mangeårige direktør Bjarne Miller ønsker at gå på pension.

26. Jan 2018
Christina Gro Hansen

Bjarne Miller sammen med to kunder i 55°NORDs butik på landslejren i 2016.


Foto: Henrik Pedersen

Bestyrelsen bag KFUM-Spejdernes og FDFs fælles forretning 55°NORD søger ny direktør, da selskabets mangeårige direktør Bjarne Miller ønsker at gå på pension. 

I en overgangsperiode vil Bjarne stadig lede forretningen. 

- Bjarne har gjort det godt for 55°NORD, siger bestyrelsesformand for 55°NORD Brian Videbæk, og fortsætter:

- Bjarne overtog en underskudsgivende forretning for snart 13 år siden og har forandret næsten alting til det bedre, men jeg under ham selvfølgelig mere tid sammen med familie og børnebørn.

En sund forretning

I den 13-årige periode er 55°NORD gået fra underskud til i dag at være en sund forretning med en stærk egenkapital. Forretningens afsætningskanaler er også udviklet fra gammeldags postordrebutik til moderne webshop. Butikken servicerer i dag flere organisationer i den kirkelige verden med tøj, inspirationsmaterialer, friluftsudstyr med videre. Og der er flere initiativer på vej.

Ny direktør skal tage konkurrencen op 

- Vi oplever en hård konkurrence på webshoppen og derfor har vi flere initiativer på vej op af skuffen, der skal udvikle vores webshop endnu mere og vi har også flere initiativer på vej til bedre kundepleje. Dem kommer vi så til at gennemføre sammen med en ny direktør, konstaterer Brian Videbæk. 

Bjarne Miller vil være at finde i forretningen i nogle måneder endnu, mens bestyrelsen leder efter den ny direktør.