Tag med til DUF-delegeretmøde 2019

Bliv repræsentant for FDF og en del af FDFs delegation til DUF-delegeretmøde d. 30 november 2019.

07. Oct 2019
Lasse Nybo-Andreasen 

Foto: Morten Rode

Har du lyst til at blive klogere på samfundsforhold, foreningsliv og demokrati fra et ungt perspektiv, så bliv repræsentant for FDF og tag med til DUF-delegeretmøde.

På DUF-delegeretmøde kan du være med til at debattere og beslutte, hvad DUF, som paraplyorganisation for FDF og 71 andre organisationer, skal arbejde for i det kommende år.

Det er samtidig en oplagt mulighed for at blive klogere på FDFs samfundsengagement og på vores samspil med andre organisationer. Inden delegeretmødet bliver du klædt godt på af FDFs samfundsengagement-udvalg, så det er ikke et krav, at du kender til DUF i forvejen.

Praktiske oplysninger:

  • Ansøgningsfrist 3. november.
  • Der vil være formøde i København torsdag d. 21. november sammen med Landssamrådet: De Grønne Pigespejdere, KFUM-spejderne, Danske Baptisters Spejderkorps, Det Danske spejderkorps, DUI-LEG, Virke og KFUM-KFUK i Danmark.
  • Vi mødes i Nyborg fredag d. 29. november og forbereder os inden delegeretmødet lørdag d. 30. november.
  • FDF dækker alle udgifter i forbindelse med din plads i delegationen. (Deltagergebyr, transport til møder, forplejning etc.)

Vi forventer, at du:

  • Er mellem 16 og 30 år gammel.
  • Afsætter fredag aften d. 29. november og hele lørdag den 30. november til deltagelse på Hotel Nyborg Strand.

Ansøgning:

Skriv lidt om dig selv og dit engagement som frivillig i FDF.

Spørgsmål og ansøgningen sendes på mail til Forbundssekretær Lasse N. Nybo-Andreasen på lassenybo@FDF.dk senest søndag den 3. november.