En ny udviklingschef er klar

Det er nuværende forbundssekretær i FDF Landsdel 7 og 8 Anna Buur Vistesen, der bliver FDFs nye udviklingschef.

30. Jun 2019
Christina Gro Hansen

Foto: Thomas Heie Nielsen

– Jeg er rigtig glad for, at vi kan præsentere Anna Buur Vistesen som FDFs nye udviklingschef. Anna har et indgående kendskab til FDFs kredse og deres virkelighed, og hun formår at udvikle og nytænke FDF indefra. Anna er derfor den helt rigtige til at stå i spidsen for at bringe udviklingsmål og initiativer i spil i FDFs kredse, siger FDFs formand Jonas Kolby Laub Kristiansen. 

Anna er i dag ansat som forbundssekretær i FDF Landsdel 7 og 8 og er udpeget som chef for landslejren 2021, men valgte at søge stillingen som udviklingschef, da muligheden bød sig. 

– Da vi udpegede Anna som landslejrchef, havde vi stadig en udviklingschef i FDF. Nu foreligger der en ny situation, og den forholder vi os til. Stillingen som udviklingschef er ikke nem at besætte, da den kræver indgående kendskab til FDFs kultur, struktur og udviklingsmæssige retning. Vi er derfor rigtig glade for, at Anna har budt sig til, siger FDFs generalsekretær Rasmus Agergaard Pedersen.

Der er gennemført en helt almindeligt ansættelsesproces, og således også gennemført samtaler med andre stærke kandidater. 

Anna Buur Vistesen er klar til de nye udfordringer der venter. 

– Jeg synes, tilbuddet om at være landslejrchef var en fantastisk opgave, og takkede selvfølgelig ja, da muligheden bød sig, men jeg valgte at søge stillingen som udviklingschef, da jeg gerne vil byde mig til i det videre arbejde med kredsudvikling sammen med forbundssekretærerne. Det er en spændende udfordring, jeg rigtig gerne ville tage op, siger Anna Buur Vistesen.

Ny chef til landslejren 

Landslejrudvalget er allerede nedsat og i gang med arbejdet, men der er nu igangsat en proces med at finde en ny FDFer til at stå i spidsen for udvalget og lejren. Hovedbestyrelsen er gået i gang. 

–  Det er hovedbestyrelsens opgave at finde en landslejrchef, der kan udstikke en retning og sammen med Landslejrudvalget hjælpe med at skubbe FDF i den retning, vi allerede arbejder mod. Vi er fortrøstningsfulde og tror og håber, at det nok skal lykkes at finde en god løsning, siger Jonas.

– Jeg er sikker på, at hovedbestyrelsen finder en egnet FDFer til at varetage opgaven som landslejrchef. Jeg vil yde mit til, at det bliver den bedst mulige overgang, fortsætter Anna.

Anna tiltræder stillingen som udviklingschef pr. 1. august. Hun beholder landslejrchef-kasketten til der er fundet en afløser, forventeligt med udgangen af august, og modtager indtil da alle henvendelser omkring landslejren.

Planen var, at der skulle findes en løsning omkring FDF Landsdel 7 og 8 ultimo april 2020, den proces fremrykkes nu.

Anna Vistesen

Anna Buur Vistesen har trådt sine FDF-barnesko i FDF Tårnby, hvor hun også har været kredsleder, men er i dag medlem af FDF K 26 Husum, hvor hun har taget initiativ til en familieklasse. Anna har været ansat i FDF siden 2012, hun er uddannet produktionsteknolog og færdiggør en diplomuddannelse i projektledelse. Anna var, inden hun blev ansat i FDF, FDFs repræsentant i DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) Initiativstøtteudvalg, og har været en del af Væbnermesterskabsudvalget i fem år. 

Før ansættelsen i FDF, var Anna Buur Vistesen ansat som projektleder i LeaderLab.