Erfaren LLU’er overtager stafetten som landslejrchef

Det bliver Simon Stagis Nielsen, medlem af LLU i 2016 og nuværende lærer på Silkeborg Højskole, der bliver chef for landslejren i 2021.

21. Aug 2019
Christina Gro Hansen

Foto: Jonas Schøler Holmriis

Det er den 33-årige Simon Stagis Nielsen, FDF Aarhus 2, der tager over for Anna Buur Vistesen som chef for den forestående landslejr og sammen med landslejrudvalget skal skabe FDF Landslejr 2021.

Anna Buur Vistesen blev før sommerferien ansat som udviklingschef i FDF, og derfor er der behov for en ny chef for landslejren.

Simon Stagis Nielsen er lærer på Silkeborg Højskole. Han deler sin tid mellem FDF og højskolen frem til januar, og her starter så en længere orlov fra jobbet som højskolelærer.

- Simon har en stor FDF-erfaring; som kredsleder, kursusleder og udvalgsformand, og så har han én gang før prøvet at stable en landslejr på benene. Han er værdimæssigt stærkt forankret i FDF, og har en smittende energi, der formår at samle folk, siger FDFs formand Jonas Kolby Laub Kristiansen.  

- Jeg glæder mig helt utrolig meget til, sammen med tusindvis af FDF-ledere rundt i hele landet, at skabe en landslejr som børn og unge vil tænke tilbage på med et bredt smil på læben. Landslejrudvalget har allerede landslejr på hjernen og i hjertet – og det ser jeg frem til at træde ind i sammen med dem, siger Simon Stagis Nielsen.

Om Simon Stagis Nielsen

  • Højskolelærer: underviser på højskolens internationale hovedfag Change Maker, Kano & håndværk, Friluft light, samt højskolens rejsefag med fokus på udviklingshjælp i Malawi og Nepal. 
  • Kredsleder i FDF Aarhus 2
  • Formand for FDFs Legeudvalg sammen med Lene Pfeiffer.
  • Tidligere kursusleder og instruktør på en række FDF-kurser.
  • Medlem af LLU 2016.
  • 2015-2017 var Simon ansat i FDF i en deltidsstilling som uddannelsesmedarbejder