FDF får ny administrationschef

Stefan Buntzen, nuværende forbundssekretær i FDF Landsdel 7 og 8, tiltræder mandag den 16. januar stillingen som administrationschef i FDF.

06. Jan 2023
Rasmus Lind

- Jeg er glad for, at det er lykkedes os at få Stefan med på holdet. Han er en helt igennem kompetent kandidat til rollen som administrationschef, og jeg er meget tryg ved, at han kan træde direkte ind i stillingen og løfte opgaven fra første dag, siger FDFs generalsekretær Jakob Harbo Kastrup.

Hovedbestyrelsen godkendte ansættelsen af Stefan Buntzen efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg sammensat at repræsentanter fra hovedbestyrelsen, ledergruppen og forbundskontoret indstillede til.

Stefan Buntzen er 29 år gammel og har en læreruddannelse. Siden maj 2021 har han været forbundssekretær i FDF Landsdel 7 og 8 med fast kontorplads på Rysensteen, hvor han bl.a. også har løst administrative opgaver i projektgruppen bag kredsstart-projektet og i forbindelse med afviklingen af FDF Landsmøde 2022.

Stefan Buntzen glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- Der er en masse spændende projekter i gang i FDF, også på den administrative front. Dem glæder jeg mig til at komme endnu tættere på. Fra min tid som forbundssekretær ved jeg, hvor vigtigt det er at løfte så mange administrative opgaver som muligt væk fra kredsbestyrelser og kredsledelser. Dét kommer til at være et stort fokus for mig, siger han.

Stefan Buntzen har været aktiv FDFer, siden han som barn blev medlem af FDF K 26 Husum, hvor han tidligere har været kredsleder og fortsat er pilteleder og bestyrelsesmedlem. Tidligere har han også været instruktør på seniorkurser. Stefan bor i Husum med sin kæreste.

 

Med ansættelsen af Stefan Buntzen som administrationschef bliver stillingen som forbundssekretær i FDF Landsdel 7 og 8 ledig. Stillingsopslaget offentliggøres i uge 2.