FDF Haslev varmer op til Danmarks Indsamlingen

Med to arrangementer forud for lørdagens store indsamlingsshow er FDF Haslev med til at give bidrag til verdens mest udsatte og dårligt stillede piger.

30. Jan 2019
Mai Christensen

Det er tredje år i træk, at kredsen arrangerer aktiviteter forud for Danmarks Indsamlingen.

FOTO: FDF Haslev

Når Danmarks Indsamlingen løber over skærmen lørdag aften, er det tredje år i streg, at FDF Haslev har bidraget til, at beløbet på skærmen bevæger sig op: Med en klatredag og en gå-rute er der både ægte FDF-fællesskab, leg og gode gerninger på programmet.

- Ambitionen er såmænd blot at give et lille bidrag til verdens mest udsatte og dårligst stillede piger - samtidig med, at vi har et par timers hyggeligt fællesskab, siger kredsleder, Kjeld Nielsen og tilføjer:

- For FDF Haslev er det en helt naturlig del af værdigrundlaget og fællesskabet at give et lille bidrag til mennesker, særligt børn & unge, der ikke har de samme vilkår og muligheder som os selv. Det være sig gennem Minglabar Myanmar, det lokalt forankrede skoleprojekt Ladakh, den lokale sogneindsamling eller som nu til Danmarks Indsamlingen.

Et hjælpende fællesskab

Mens kredsens arrangementer op til Danmarks Indsamlingen efterhånden er blevet en tradition, falder de i år også sammen med noget helt andet: Kredsens ønske om at lave aktiviteter for børnefamilier. Altså to fluer med ét smæk:

- I denne sæson har vi en ambition om at lave et åbent og gratis arrangement for børnefamilier cirka en gang om måneden. Datoen for januar har været kendt længe, men det var ikke muligt at få tilladelse til at benytte skoven denne dag, hvorfor det endte med to forskellige arrangementer, afslutter Kjeld Nielsen.

Danmarks Indsamlingen sendes på DR1 lørdag de 2/2 2019, klokken 19.