Nu sendes FDF LEDEREN digitalt – og kan fravælges på tryk

Ledere får fremover også magasinet digitalt - og kan fravælge den trykte udgave i Carla.

26. Mar 2020
Mia Fanefjord Hansen

Alle medlemmer over 18 år vil fremover modtage FDFs ledermagasin, FDF LEDEREN, i digital udgave per mail. Samtidig er det blevet muligt for den enkelte leder at fravælge den trykte udgave af magasinet.

Tiltaget om at sende FDF LEDEREN på mail sker ud fra såvel økonomiske som ressourcemæssige hensyn samt som følge af et stigende antal henvendelser fra ledere, der kun ønsker at modtage magasinet i digital form.

-I hovedbestyrelsen vil vi gerne imødekomme det stigende antal ledere, der foretrækker at læse magasinet digitalt. Det giver god mening for FDF både økonomisk og for at understøtte den grønne dagsorden at omlægge til en digital udgivelse. Vi håber derfor, at mange vil gribe muligheden og aktivt tilvælge kun at få FDF LEDEREN digitalt. Det vil fortsat være muligt at få den fysiske udgave for dem, der ønsker det, siger formand for FDF Jonas Kolby Laub Kristiansen. 

Vælges i Carla

Ledere, som ikke længere ønsker at modtage FDF LEDEREN i trykt format, kan nu logge ind på deres profil i FDFs medlemssystem, Carla, på http://carla.fdf.dk med eget medlemsnummerer og kode. Her vil fremgå en boks, hvor den enkelte leder kan fravælge at modtage magasinet på tryk. Der sendes nærmere info per mail til alle ledere, hvor deres medlemsnummer vil fremgå.

For at være sikker på, at ens valg træder i kraft allerede fra næste udgivelse i maj, skal man som leder have valgt sin foretrukne distributionsform i Carla senest 30. marts (ikke som tidligere annonceret 14. april). Ledere, der fortsat ønsker at modtage FDF LEDEREN i trykt format, skal ikke gøre noget.

FDFs magasiner til børn og unge er ikke berørt af beslutningen og vil fortsat udkomme, som de plejer.