FDF-pakker til børnehavebørnene

I Gadstrup-Snoldelev får børnehavebørnene FDF-pakker, når de låner kredshuset. 

19. May 2020
Theresa Schaltz

Foto: Privat

Børnehavebørnene i Gadstrup-Snoldelev har fået en lille forsmag på FDF og en invitation til at deltage i puslingemøderne efter sommerferien for at se, om FDF er noget for dem. Byens børn, som starter i skole efter sommer, låner nemlig FDF Gadstrup-Snoldelevs kredshus i disse uger pga. pladsmangel i deres sædvanlige lokaler.

Nu hvor børnene har deres daglige gang i huset, har både de og deres forældre fået øjnene op for de dejlige faciliteter og de mange gode muligheder dér. Det giver liv i huset og rigtig god synlighed til FDF, hvilket kredsen hurtigt besluttede sig for at gøre brug af.

FDF-pakke med invitation

Alle børnehavebørnene har derfor fået en FDF-pakke med en række fine FDF-ting i, bl.a. en Sille & Sigurd-bog, en FDF-nipnapper, klistermærker og et klippekort til tre FDF-møder. Vigtigst af alt indeholdt pakkerne en invitation til børnene om at deltage i puslingemøderne efter sommerferien.

– Vi har fået rigtig meget positiv respons på pakkerne, og mange har udtrykt interesse for at prøve FDF efter sommerferien, så det er vi selvfølgelig meget glade for, fortæller kredsleder Rikke Holm-Knudsen.

Rygtet bredte sig

Pakkerne blev delt ud til de kommende skolebørn, men flere børn i området har sidenhen hørt om pakkerne gennem søskende og venner og er også blevet interesserede i at komme til FDF. Derfor håber Rikke på, at initiativet også kan give nogle nye tumlinge i kredsen.

FDF Gadstrup-Snoldelev har tradition for at invitere alle de kommende skolebørn til at prøve FDF gratis fra efter nytår og frem til sommerferien, så idéen om at række ud til børnene var ikke fremmed for kredsen. Den positive respons på FDF-pakkerne har dog givet gejst til at arbejde endnu mere med rekruttering hen over sommeren og i den kommende sæson også for de ældre aldersgrupper.

 

Måske har idéen inspireret jer? Flere af materialerne fra pakkerne kan bestilles gennem FDFs trykkeri med kredsens login.