FDF Sommerlegene 2020 skydes i gang

Vær med, når FDFere over hele landet dyster med hinanden og deler de bedste, vådeste og sjoveste sommeroplevelser på Instagram.

24. Jun 2020

Foto: Rieke Poppe

I hele juli måned går det løs med FDF Sommerlegene 2020 på Instagram, og jeres kreds kan være med! Tag billeder af jeres sommeroplevelser og dyst mod andre kredse, som afholder sommerlejr og sommeraktiviteter i de samme uger som jer.

Følg med på @FDFerne og hashtagget #FDFSommerlegene sommeren over.  

Dyst i kategorier

Der er i alt seks Sommerlege-kategorier, som kredsene kan dyste i:

  • Det #vildeste
  • Det #vådeste
  • Det #skøreste
  • Det bedste #fællesskab
  • Det bedste #lejrbål
  • Den bedste #friluftsoplevelse

 

Deltag ved at dele et billede fra kredsens sommerlejr eller sommeraktivitet på Instagram og bruge hashtagget #FDFSommerlegene kombineret med hashtagget for den kategori, som I dyster i. Hashtaggene for de enkelte kategorier ses på listen ovenfor.

Hvis I deler et billede af en spontan vandkamp, skal I altså både bruge hashtagget #FDFSommerlegene og #vådeste. I bestemmer selv, om I lægger billeder op fra kredsens eller en leders profil - det vigtigste er at bruge hashtaggene. I kan byde ind i de kategorier, I har lyst til, og lige så mange gange, I vil.

Hver mandag i uge 27, 28, 29, 30 og 31 præsenteres ugens dommer, og dommeren kårer ugens vinder den følgende søndag - begge dele foregår på FDFs instagramprofil @fdferne. Ugens vinder udvælges blandt bidrag til alle seks kategorier og er således den samlede vinder for ugen.

Store og små FDF-øjeblikke

Håbet er, at FDF Sommerlegene 2020 kan give kredsene mulighed for at inspirere hinanden og dele store og små FDF-øjeblikke på tværs af sommerlejre og sommeraktiviteter i hele landet. Vi håber, at kredse vil lege med og skabe et festfyrværkeri af fantasifulde, skæve og fantastiske oplevelser på #FDFSommerlegene over sommeren.

Følg med og deltag på @fdferne og hashtagget #FDFSommerlegene.