FDF Vodskov formidler leg i bedste sendetid

I onsdagens udgave af Hammerslag blev der ikke blot vist flotte huse og gode beliggenheder: TV-programmet slog også vejen forbi FDF Vodskov til leg og fællesskab.

21. Feb 2019
Mai Christensen
FDF Vodskov viste noget af alt det, FDF har at byde på i onsdagens udgave af Hammerslag. FOTO: Screendump fra udsendelsen

Det er ikke hver uge, at kvadratmeterpriser og planløsninger får selskab af 50 legeglade FDFere i boligprogrammet, Hammerslag. Men det var lige nøjagtig, hvad der skete i onsdagens udgave af programmet, hvor FDF Vodskov viste hele Danmarks befolkning, hvordan et legetårn skal bygges, et bål skal laves og lege leges som ét eksempel på, hvad den nordjyske by har at byde på.

-DR havde kontaktet os, i forbindelse med optagelse af tv-programmet Hammerslag i Vodskov, og spurgt, om de måtte filme vores seje FDFere i aktivitet i forbindelse med vores fælles kredsarrangement. Og det sagde vi selvfølgelig ja til, siger kredsleder, Rene Aaholm og fortæller, at TV-holdets besøg var en unik mulighed for at vise kredsens arbejde frem - også for dem, der ikke kender FDF.

- I FDF Vodskov er vi glade for, at vi får lov til at vise lidt af det, vi laver. Vi leger tingene ind og har stort fokus på, at der samtidig sker læring, og at vi opbygger gode relationer i det fællesskab, FDF er. Vi håber, at det korte indslag i Hammerslag er med til at vise lidt af hvad FDF står for, og at det er en af de mange gode aktiviteter Vodskov tilbyder.

En god oplevelse for alle

Lige som FDF-fællesskab og leg var nyt indhold i Hammerslag, var dét at få besøg af en professionel kameramand også en oplevelse, FDF Vodskov sent vil glemme.

- Børnene syntes, det var spændende med en ekstra gæst. Der blev både bagt pandekager til kameramanden og spurgt ind til kameraet, og hvordan man filmer, lyder det fra kredsen, der sad klar, da programmet rullede over skærmen onsdag aften.