FDFs udviklingschef har fået nyt job

Bitten Schjødt Kjær skal være forstander på Dronninglund Efterskole.

01. May 2019
Christina Gro Hansen

Foto: Asbjørn Laurberg

FDFs udviklingschef Bitten Schjødt Kjær tiltræder pr. 1 juni som forstander på Dronninglund Efterskole. En skole med ca. 80 elever, beliggende 20 minutter fra Aalborg, hvor Bitten og hendes mand bor i dag.

- Det var nu, der bød sig en særlig mulighed for søge et forstanderjob på en efterskole i den egn, hvor jeg bor. Så var det med at slå til, siger Bitten Schjødt Kjær.

Bitten Schjødt Kjær har været ansat i FDF som den første udviklingschef i FDF i 2013. Forinden har Bitten arbejdet som lærer og viceskoleleder i Aalborg Kommune, og vender altså nu tilbage til skolelivet, omend det nu bliver i efterskoleregi.

- Et stor tillykke til både Bitten og Dronninglund Efterskole. De få en forstander med mange talenter inden for både ledelse, strategi, dannelse og ikke mindst musik. FDF skylder Bitten en stor tak for et meget flot og omfangsrigt arbejde med FDFs udvikling de sidste knap 6 år, siger FDFs generalsekretær Rasmus Agergaard Pedersen.

- Jeg er utrolig taknemmelig for at have været en del af FDFs udvikling i årene med ny ambition, udviklingsmål, værdier og FDF-pædagogik. Jeg ved, hvor meget FDFs seje frivillige løfter rundt i hele landet for kredse, landsdele og udvalg. Dem skylder jeg en stor tak for samarbejdet, siger Bitten Schjødt Kjær.

Stillingen som udviklingschef blev oprettet i 2013 med henblik på at sikre god ledelse og koordinering af forbundssekretærernes arbejde.

- Vi ønsker forsat et stærkt fokus på udvikling og tilbud til FDFs eksisterende kredse og oprettelse af nye, derfor skal stillingen også genbesætttes. Der vil komme et stillingsopslag ud medio maj, siger Rasmus Agergaard Pedersen.