18 FDFere afsted til Folkemødet

I dag tager FDFs delegation afsted til Folkemødet på Bornholm. Delegationen skal udover at deltage i debatter og søge ny inspiration også afholde et politisk lejrbål.

14. Jun 2016
Mai Christensen

I dag tager FDFs delegation afsted til Folkemødet på Bornholm.

FOTO: Søren Svendsen.

I dag tager 18 FDFere afsted for at repræsentere FDF til Folkemødet på Bornholm. En delegation, der både tæller unge, ansatte fra staben og medlemmer af hovedbestyrelsen. I spidsen for delegationen står Søren Rejkjær, der sammen med forbundssekretær Lasse Nybo ser frem til fire dage med debat og ny inspiration.

-Jeg glæder mig til at se, hvordan delegationen fra FDF tager Folkemødet til sig og gør det til deres eget. Jeg håber, Folkemødet bliver et sted, hvor vi som FDFere kan lade vores holdninger og meninger danne ramme for en god debat, siger Søren Rejkjær.  

Et uofficielt kursus i samfundsengagement

Udover at deltage i forskellige debatter og aktiviteter, står FDF i samarbejde med KFUM og KFUK bag et politisk lejrbål. Ifølge forbundssekretær Lasse Nybo lægger dette sig tæt op ad FDFs ambition om samfundsengagement. Derfor mener han også, at man kan tale om, at FDFs delegation får ”et uofficielt kursus i samfundsengagement”, når de deltager i Folkemødet. En udmelding, Søren Rejkjær støtter op om.

-Folkemødet er en del af det, vi i FDF kalder samfundsengagement. Her kan vi debattere det, vi har på hjertet, så vi forhåbentligt kommer hjem endnu skarpere på vores holdninger, end da vi tog afsted, fortæller Søren Rejkjær. 

Folkemødet finder sted den 16. til 19. juni i Allinge på Bornholm.

Du kan følge med i, hvad delegationen laver på Folkemødet på både Twitter og Instagram.