Tag med FDF til Folkemødet

Tag del i debatter, bliv inspireret af oplæg og mød andre 
med noget på hjerte.

16. Mar 2016

Tag del i debatter, bliv inspireret af oplæg og mød andre, der har noget på hjerte. Foto: Søren Svendsen

Folkemødet er en politisk festival fra 16.-19. juni, hvor alle med noget på hjertet og en holdning til verden omkring os, mødes og debatterer.
FDF har på sidste landsmøde vedtaget en ambition, hvor vores samfundsengagement skinner igennem. Derfor sender FDF nu for anden gang en delegation afsted til Folkemødet. Her vil der være rig mulighed for at engagere sig i den verden, vi lever i.
Du kan for eksempel tage til debat med Clement Kjærsgaard, tage en snak med en spændende folketingspolitiker, komme til koncert, hylde vinderen af "DM i debat", synge med på fællessangen i højskoleteltet og diskutere politik til langt ud på natten.
Folkemødet rummer masser af events, hvor der både er gode muligheder for at lytte og for selv at komme til orde.

Politisk lejrbål

Som deltager er der meget frie rammer for din deltagelse. Delegationen vil dog sammen med KFUM/KFUKs delegation hver aften afholde politisk lejrbål, hvor vi vil vende alt fra dagens indtryk og partiformændenes taler til FDFs muligheder i fremtidens Danmark. Derudover deltager du i et kort morgenmøde, hvor vi teamer up og vender dagens muligheder i programmet. 


Delegationen

Delegationen vil ud over otte åbne pladser bestå af generalsekretær Morten Skrubbeltrang, udviklingschef Bitten Schjødt Kjær, forbundssekretær Lasse Nybo, delegationsleder Søren Rejkjær samt medlemmer af hovedbestyrelsen. Med den sammensætning sætter vi et stærkt hold med mulighed for debat om forholdene i og uden for FDF.

Praktisk

Vi tager afsted i bus mod Bornholm tidlig torsdag morgen med opsamling i Jylland, på Fyn og ved Hovedbanegården i København (tidspunkter følger). Søndag klokken 13.00 går turen hjemad igen.
Turen koster 600 kroner De dækker transport samt overnatning på den politiske slagmark (teltplads for unge), hvor vi skal bo på sammen med højskolerne og andre ungdomsorganisationer.
Der vil være mulighed for at opsnuse enkelte politiske oplæg med mad, men ellers står man selv for forplejning. Den lokale Netto og Dagli´Brugsen har et glimrende udvalg. 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Søren Rejkjær, der koordinerer turen. 

Tilmelding

Der er en begrænsning på otte pladser. Derfor bedes interesserede sende en kort motiveret ansøgning til Søren Rejkjær om dit forhold til FDF og samfundsengagement.
Søren skal have din ansøgning senest den 4. april 2016.    

Det politiske lejrbål ved sidste års Folkemøde.