Tag med FDF på Folkemødet 2022

Tag med og mød andre med noget på hjerte – tag del i debatter, samtaler og workshops, og fortæl om FDF og vores ambition.

05. May 2022
Rasmus lind

Foto: Kasper Henriksen

FDF sender nu for sjette gang en delegation af unge til Folkemødet – og du kan være med. Der bliver rig mulighed for at udspørge folketingspolitikere, tage til koncerter, hylde vinderen af “DM i debat", synge fællessange i højskoleteltet og diskutere politik og drømme for FDF til langt ud på natten.

Folkemødet er en politisk festival fra 16.-19. juni, hvor folk med noget på hjertet og en holdning til vores verden mødes og debatterer. Til de mange events vil du både få god mulighed for at lytte og selv at komme til orde.

Politisk lejrbål

Delegationen holder hver aften politisk lejrbål sammen med KFUM/KFUKs delegation, hvor vi vender dagens emne og de mange indtryk. Vi holder også morgenmøder sammen og taler om dagens muligheder, inden vi begiver os ud for at fordybe sig i Folkemødets mangfoldighed. Delegationen skal undervejs dele deres oplevelser på sociale mediers, så kendskab eller nysgerrighed i forhold til Instagram eller Twitter er en fordel. 

Praktisk

Vi tager afsted mod Bornholm torsdag middag med bus 886 afgang kl. 12.30 fra Københavns Hovedbanegård. Tidligt søndag morgen går turen hjemad igen, og vi forventer at være i København omkring 09.30.

Turen koster 500 kroner. Det dækker transport fra København samt overnatning på den politiske slagmark (teltplads for unge), hvor vi skal bo på sammen med højskolerne og andre ungdomsorganisationer.

Der vil være mulighed for at opsnuse enkelte politiske oplæg med mad, men ellers står man selv for forplejning. Den lokale Netto og Dagli´Brugsen har et glimrende udvalg.

Tilmelding

Der er en begrænsning på elleve pladser. Hvis du er interesseret, skal du sende en kort motiveret ansøgning til forbundssekretær Stefan Buntzen på sb@FDF.dk om dit forhold til FDF og samfundsengagement. Vi har særligt brug for deltagere, der er gode til at lave video-materiale, så hvis du har lyst til at gøre det i løbet af Folkemødet, skal du sørge for at skrive det i ansøgningen. Ansøgere under 30 år prioriteres.

Stefan skal have din ansøgning senest tirsdag d. 24. maj 2022.    

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Stefan Buntzen på sb@FDF.dk eller 41 73 11 87.