Formand for nyt mærkeudvalg er fundet

Thomas Hundebøll er ny formand i FDFs nye mærkeudvalg.

24. Mar 2021
Ida Sofie Kristensen

Foto: Thomas Grinderslev

Med landsmødet i november blev der sat gang i mange nye tiltag og ønsker for FDFs fremtid.

Et af de områder, som landsmødet behandlede af flere omgange, var mærkerne, hvor der blev besluttet, at FDF skulle have et mærkeudvalg, som skal formidle, vedligeholde og udvikle FDFs mærker. Det har 28 årige Thomas Hundebøll sagt ja til at stå i spidsen for, og nu skal han i arbejdstøjet for at finde udvalgsmedlemmer.

På landsmødet var der flere FDFere, som ønskede, at der blev inviteret mere åbent ind til arbejdet med mærkerne, og det er den nye formand meget opmærksom på: 

- Inden længe vil man kunne finde et opslag på FDF.dk og på sociale medier, hvor der opfordres til, at man melder sig under mærkeudvalgets fane. Det er henvendt til alle, der er interesseret i at fortælle om de nye mærker, men også arbejde med at vedligeholde dem og udvikle på nye mærker, med input fra hele FDF-landet, fortæller Thomas Hundebøll. 

Han glæder sig over, at alle FDF-ledere igen kan få lov til at samles til fysiske møder, hvor de kan tage udgangspunkt i mærkerne. 

- Nu har vi fået nye mærker, og vi har næsten ikke haft mulighed for at bruge dem før nu. Nu skal vi i gang og se, hvordan de bruges, så vi har en reel mulighed for at evaluere indholdet og tilpasse dem efter, hvad lederne mangler. Mærkerne skal afspejle det gode FDF-arbejde der laves lokalt, understreger Thomas Hundebøll. 

Hvordan kan du være med?

Indenfor en uges tid vil der blive delt et opslag om, hvilke opgaver mærkeudvalget har, og hvordan du kan melde dig til at være med. Du skal sende en mail med dit ønske om at komme med i udvalget senest d. 30. april.

I løbet af april vil Thomas Hundebøll via Lederklubben invitere til en online orientering om de nye mærker, og om hvordan man kommer med i udvalget

Når udvalget er nedsat vil der senere på året blive inviteret til en online-aften, hvor man kan byde ind med ideer, og ønsker til de nuværende og fremtidige mærker.

Lidt om Thomas Hundebøll:

Thomas Hundebøll er medlem af FDF Aarhus 2 og har i mange år været pilteleder både i Aarhus og i Esbjerg, hvor han er vokset op. Til hverdag underviser han på Silkeborg Højskole i litteratur og filosofiske fag. Thomas har tidligere været kursusleder på Vork, og han været med i arbejdsgruppen, som har udviklet de nye mærkebeskrivelser.