Kongeådalens Efterskole skifter forstander

Tina Mätze Knudsen har valgt at træde tilbage, nyt forstanderpar er Karin og Niels Birkmand. 

25. Apr 2017
Christina Gro Hansen

Nuværende forstander på Kongeådalens Efterskole, Tina Mätzke Knudsen har valgt at finde nye veje. Efterskolens bestyrelse takker Tina for fire virksomme år og ønsker hende alt godt fremover. 

Tinas afløser er fundet. 1. juli tiltræder Karin og Niels Birkmand som forstanderpar ved Kongeådalens Efterskole. Karin og Niels har en mangeårig baggrund i FDF.

Niels og Karin flytter til Kongeåen fra Samsø. Her har parret boet siden 2000. Sammen drev de et alsidigt, landbrug. De seneste 6 år har Niels været efterskolelærer ved Samsø Efterskole. Karin har været leder af Læringscentret på Samsø Skole. Parret har 3 børn: Mads er 19 år, Maja er 17 år og Johannes er 12 år gammel.  

Bestyrelsesformand ved Kongeådalens Efterskole, Peter Hundebøll glæder sig over at have fundet det helt rigtige forstanderpar på Kongeådalens Efterskole

- I Niels og Karin har vi fået et dedikeret forstanderpar, og vi glæder os til samarbejdet, siger han.  

Karin og Niels udtaler:

- Vi glæder os til at lære skolen og personalet at kende, fra vores besøg på skolen har vi allerede oplevet skolens hjerterum og glæder os til at blive en del af skolens hverdag. For os er det vigtigt at blive en del af en skole, der både sigter imod at eleverne skal blive til noget og ikke mindst til nogen

Bestyrelsen vil til juni invitere til en reception, hvor det vil være muligt at tage afsked med Tina og hilse det nye forstanderpar velkommen.