Gå på jagt i PLUS-sortimentet

Eventyrsport har sammensat et PLUS-sortiment særligt til FDFere. 

11. May 2023
Rasmus Lind

Foto: Augusta Wikborg

Når man klikker rundt på Eventyrsport.dk for at finde forbundsskjorter og andre FDF-produkter, falder man over det særlige PLUS-sortiment. Det er en samling produkter, der er specifikt udvalgt til FDFere.

PLUS-sortimentet er delt i to dele – en med beklædning og en med udstyr. I beklædningsdelen finder man alt fra støvler, sko, sandaler og strømper til jakker, t-shirts, bukser, shorts og nederdele. Og i udstyrsdelen finder man spisegrej, soveposer, tasker, telte, udstyr til lejrkøkkenet og meget andet. 

Lars Sejer Sørensen har som direktør for Eventyrsport været med til at udvælge produkterne i PLUS-sortimentet, så de dækker fra top til få og inderst til yderst til alle køn og aldersgrupper.

- PLUS-sortimentet skal være et basiskit med beklædning og udstyr til turlivet, hvor prisen hænger godt sammen med kvaliteten, siger han.

Fordele til alle FDFere

Direktøren peger også på, at der er særlige fordele for FDFere, når de går på jagt i PLUS-sortimentet.

- FDF og KFUM-Spejderne får en ekstra bonus, når medlemmerne køber fra PLUS-sortimentet, men min tanke er også, at det skal give ny inspiration til udviklingen af fremtidens logovarer, forklarer Lars Sejer Sørensen.

Jo større salg af produkter fra PLUS-sortimentet, desto større overskud kommer FDFs samarbejde til at give. Og i takt med, at flere FDFere lægger deres favoritprodukter i indkøbskurven, vil Eventyrsport kunne analysere salgsdata, og det vil give inspiration til kommende FDF-produkter.

PLUS-sortimentet indeholder også produkter i børnestørrelser – både beklædning, tasker, soveposer og fodtøj.

Alle FDFere kan få 10% rabat hos Eventyrsport (gavekort, elektronik, produkter med ‘skarp pris’ og i forvejen nedsatte varer undtaget). I butikkerne opnår man rabatten ved at sige, at man er medlem af FDF, og på Eventyrsport.dk skal man indtaste rabatkoden FDF-KFUM10 ved betaling.

Samarbejdet med Eventyrsport om salg af forbundsskjorter og andre logovarer begyndte 1. marts 2023.