Gode erfaringer samles til et kommende LLU

FDF Landslejr 2022 stod på skuldrene af mange gode, tidligere landslejre. I landslejrens efterår samler landslejrudvalget de erfaringer, som både kredse og udvalg har haft med planlægning og afvikling af lejren.

27. Oct 2022
Jasmin Palander Sørensen

Før et nyt LLU overhovedet går i gang med at planlægge en landslejr, gennemgår de tidligere landslejres evalueringer. Erfaringer fra både deltagere, medarbejdere og udvalg har en stor indvirkning på de beslutninger, som bliver realiseret på en fremtidig landslejr.

I sommer var vi på en fantastisk landslejr på Sletten. Denne lejr er nu blevet til store og små lejrminder og -erfaringer. LLU er derfor i fuld sving med at se på input fra dette års lejr, for at kunne samle gode erfaringer og overvejelser til et kommende LLU og de mange landslejrudvalg.

Når man skal sætte gang i en ny landslejr, er det uvurderligt at kende til, hvilke erfaringer, der er gjort tidligere.Det er nemlig med til at gøre et fremtidigt LLU i stand til at planlægge endnu en god lejr og at næste landslejr hverken bliver en kopi af tidligere lejre eller bliver en ugenkendelig lejr uden forankring.

-LLU vil gerne give en tak til alle dem, som har givet deres mening til kende i forbindelse med evalueringen af årets landslejr. Næste landslejr bliver en hel ny lejr. Et kommende LLU vil træffe en masse valg om, hvad de mener vil være den bedste landslejr, og vi vil gerne klæde dem godt på til at kunne træffe disse beslutninger, siger landslejrchef Simon Stagis.

FDFs landslejr afholdes næste gang i 2026.