"Grøn kreds" med GLOBUS

Bliv "grøn kreds" med GLOBUS og få mulighed for at arbejde med de 17 Verdensmål.

20. Dec 2019
Christina Gro Storm-Andersen

FOTO: Asbjørn Laurberg

Ny har kredsen mulighed for at blive en del af GLOBUS' nye projekt ”grøn kreds”, hvor man løbende i sæsonen arbejder med GLOBUS og Verdensmålene i kredsen - både blandt ledere og børn. Det er en mulighed for at hele kredsen kan arbejde med de 17 Verdensmål. Der er både værktøjer til at sætte bæredygtighed på dagsordenen i kredsen, og mulighed for at lave aktiviteter for børn i alle klasser.

Vælg mellem tre grene

Som grøn kreds kan man vælge imellem tre grene; den legende kreds, kredsen i lokalmiljøet, og kredsens levevej, hvor man som kreds vil fokusere på den ene af grenene. Med hver gren er der tiltænkt forskellige aktiviteter og mål, som kredsen kan udføre, og derved blive mere ‘grøn’ alt efter, hvad der er aktuelt og meningsfuldt for jer i kredsen. I vælger altså helt selv, hvilket fokus I ønsker at arbejde med.

Tilmeld jer i det nye år

I melder jer til online i det nye år ved at sende et billede af, hvad der motiverer jer i kredsen til at være grøn kreds. Når I har tilmeldt jer, får I adgang til en hjemmeside med materiale, I kan benytte jer af, og en oversigt over andre kredse, der er grøn kreds og hvilke aktiviteter de har fundet på at lave. 

Der kommer mere info i begyndelsen af det nye året.