Har du hørt om Hyttefortegnelsen?

Leder kredsen efter et sted at udleje sin hytte? Eller mangler I et samlet overblik over hytter og sheltere i Danmark? Så er hyttefortegnelsen.dk værd at tjekke ud.

25. May 2023
Jasmin Palander Sørensen

Hytten Ingeborg ejes af FDF Hvidovre. De udlejer den via egen hjemmeside og Hyttefortegnelsen.dk.

 

Foto: FDF Hvidovre

Hyttefortegnelsen, som administreres af FDF og KFUM-Spejdernes Forlag P/S, samler hytter, sheltere og campinghytter fra over hele landet.

Har din kreds’ hytte en rumlig spisesal, lille hyggelig pejsestue, høje træer, dybe dale eller bare en virkelig gennemsnitlig græsplæne, så passer den godt ind blandt de øvrige 350 hytter på siden.

Nå længere ud

FDF Hvidovre er én af de kredse, som udlejer en hytte på siden. Deres hytte Ingeborg har været på Hyttefortegnelsen.dk siden begyndelsen.

Brian Nielsen er seniorvæbnerleder, medlem af bestyrelsen og så administrerer han alle henvendelser på kredsens hytte.

- Vi har egen hjemmeside og så er vi på Hyttefortegnelsen. Vi har ikke et eksakt tal, men vi har henvendelser hver måned. Så vi ser en klar fordel i at være derinde, fortæller Brian.

Det årlige abonnement er godt givet ud, da FDF Hvidovres hytte får besøg af forskellige gæster.

- Folk der har siddet og søgt efter en bestemt type hytte, dem ville jeg ikke kunne nå ud til på samme måde med kun hjemmesiden. Vi har mange forskellige besøgende. Det er både private, erhvervsliv, andre foreninger, kommuner og FDFere. Vi vil dog stadig gerne have flere FDF-kredse på besøg, afslutter Brian med et smil på læben.