Spændende muligheder for FDFere til himmelsk folkefest

Himmelske Dage på Heden i Herning bliver en folkefest, hvor kirken flytter ud på gaden og indtager bybilledet i Kristi Himmelfartsferien - med rig mulighed for inspiration og stof til eftertanke for alle FDFere.

29. Jan 2019
Mai Christensen
FOTO: Himmelske Dage 2019

Hvad enten man er til by-pilgrimsvandring, foredrag om FNs Verdensmål, en god snak i en samtalesofa eller en gudstjeneste for godt 3000 deltagere, er der rigeligt at komme efter, når Himmelske Dage på Heden løber af stablen i Kristi Himmelfartsferien. 

- Himmelske dage er hele den danske kirkes festival, og det er derfor en helt særlig mulighed for at opleve en masse spændende kirkearrangementer og møde en masse andre kristne på tværs af forskellige kirkeretninger. Det er enormt givende og spændende at møde andre kristne - for netop den vej igennem også at blive udfordret på sin egen tro. FDF har også arrangementer på Himmelske dage, og der er ligeledes tilrettelagt særligt program for de 20-30 årige. Jeg håber, at en del FDFere finder tid til at komme forbi Himmelske dage i Kristi Himmelfartsferien og dermed få sig en rigtig spændende oplevelse., siger den ene del af formandsskabet for FDFs trosudvalg, Anna Korsgaard Berg.

Ny inspiration

Med titlen "Gå med" er dagene i Herning fyldt med mere end 300 forskellige arrangementer. For eksempel er der fredag aften Verdensmål-banko, lørdag formiddag gospelgudstjeneste for børn og deres forældre og samme eftermiddag foredrag om udviklingsarbejde i Uganda.

- Vi rykker ud på gaden med arrangementer for kirkelighed, folkelighed og værdier i Danmark. Det er den danske folkesjæl, der skal holdes fest for, fortæller biskop Henrik Stubkjær.

Arrangementet er for børn og familier. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at skrive til tro@fdf.dk