Tag med når Silkeborg Højskole holder Legeakademi

En weekend for de 14-17årige i anledningen af højskolens 50 års jubilæum.

23. Nov 2018

Foto: Bernt Nielsen

I anledningen af FDFs højskole, Silkeborg Højskole fylder 50 år i 2019, vil de gerne give noget tilbage til FDF. Gaven er en legende en af slagsen, og består af en weekend fyldt med legeoplevelser. Fem unge FDFere fra hver landsdel kan deltage i weekenden, hvor de gratis kan blive legeambassadører.

Weekenden afholdes på Silkeborg Højskole den 1.- 3. februar 2019. 

Hvad skal vi lave?

Højskolen inviterer jer ind i vores lille eksperimentarium. Denne weekend åbner vi et legeudviklingsværksted, hvor I lærer forskellige måder at udvikle lege på, og selvfølgelig afprøver en masse lege og spil på egen krop. I løbet af weekenden skal vi sammen vride og strække vores hjerner, så vi kan udvikle 10-12 nye lege til FDF.

Undervejs skal I møde FDFs egne legeeksperter, som fortæller om, hvordan de udvikler lege. I skal også møde gæster udefra, som arbejder med at formidle lege og aktiviteter for børn og unge. 

Når vi har udviklet legene, så filmer vi dem til FDFs legesite legedatabasen.dk, så andre kan se, hvordan de kan bruges. 

Vi vil også arbejde med, hvordan I bliver bedre til at afvikle lege i kredse og landsdele, så I kan gå hjem som legeambassadør.

Hvordan kan du komme med?

Du kan deltage hvis du er mellem 14-18 år. Du tilmelder dig ved at sende en mail til anna@FDF.dk med en lille tekst om dig selv, og hvorfor du vil være legeambassadør. Du skal være hurtig og sende din mail, så du kan være sikker på at komme med. Senest tilmelding er d. 15. december. Der er fem pladser til hver landsdel, så 40 unge kan komme afsted i alt.    

Pris

Weekenden er gratis, og dette inkluderer mad, aktiviteter og transport. 

Du skal selv sørge for transporten til højskolen, men vi betaler benzin eller togbillet. 

Tidspunkt

Vi mødes på højskolen fredag d. 1.februar kl. 20.00, og vi færdige samme sted søndag den 3. februar kl. 15.00.

Hvor

Silkeborg Højskole

Platanvej 12

8600 Silkeborg

Kursusleder

Simon Stagis, højskolelærer og formand for FDFs legeudvalg. 

Hvis du har spørgsmål eller dine forældre gerne vil høre mere, så skriv til Simon på simonstagis@FDF.dk