Jeg turde ikke tro på mit held

Jørgen Overgaard troede ikke sine egne øjne, da han skrabede sig til hovedpræmien i FDFs landslotteri 2018. Et rejsegavekort på hele 75.000 kroner, der skal bruges sammen med børn og børnebørn.

26. Oct 2018
Mai Christensen

Jørgen Overgaard er vinder af hovedpræmien i FDFs landslotteri 2018: Et rejsegavekort på 75.000 kroner.

Det er ikke hver dag, at man skraber sig til et rejsegavekort på 75.000 kroner. Det kan Jørgen Overlund skrive under på: Han er vinder af hovedpræmien i FDFs landslotteri 2018. En glædelig nyhed han først skrabede sig til flere dage, efter han havde købt tre lodsedler fra en lokal 2. væbner - og først turde tro på lang tid efter.

-Jeg plejer aldrig at vinde noget som helst, så lodsedlerne lå næsten en uge, før de blev skrabet. Det var dejligt, at man med det samme kunne se, at man havde vundet - normalt skal man vente på en trækning og tjekke op, hvilket jeg sjældent får gjort, siger han.

Til trods for tre ens ikoner på lodsedlen var Jørgen Overlund ikke sådan at overbevise. Tænk, at lige han skule være vinderen.

-Først da jeg modtog en mail fra jeres kontor, troede jeg på mit held: Første reaktion var, at jeg selvfølgelig blev glad, men lad os nu lige se.

Afsted med børn og børnebørn

FDFs landslotteri er en årligt tilbagevendende begivenhed, som giver kredsene mulighed for at tjene penge ved at sælge lodsedler. I år var hovedpræmien et rejsegavekort på 75.000 kroner fra GoGift - en præmie Jørgen Overlund ser frem til at bruge med sin familie.

-Jeg forestiller mig, at præmien skal bruges til at invitere børn og børnebørn på en chartertur. Det vil glæde mig meget, hvis det kan lykkes, afslutter han.