Julekort kan styrke relationer

Alle kredse modtager fem julekort, der kan sendes til lokale samarbejdspartnere. Julekort kan styrke relationen, siger udviklingschefen.

24. Nov 2016
Mai Christensen
Alle kredse modtager fem julekort, der kan sendes ud til lokale samarbejdspartnere.

En god juletradition er for mange at sætte sig ned og skrive en julehilsen til dem, man har haft et særligt forhold til i løbet af året, som er gået. Derfor modtager alle kredse fem julekort, som kan sendes til de samarbejdspartnere, I vil sige tak for 2016 til – hvad enten det er den lokale kirke, skole eller badmintonklub.

- Hvis mange samarbejdsrelationer rundt i hele landet får et julekort fra den lokale FDF-kreds, så vil relationerne styrkes mellem kredse og samarbejdspartnere, og mange vil læse om, hvad fællesskabet i FDF betyder for børn og unge. Det er en let og positiv måde for kredsen at pleje sine relationer på i lokalsamfundet, siger Bitten Schjødt Kjær, der er udviklingschef i FDF.

Julekort er på vej

På FDF Landsmøde 2016 fik alle kredse fem julekort, som forklarer, hvad vi mener med fællesskab i FDF. Her er der også plads til, at I som kreds kan skrive en personlig hilsen. De resterende kredse vil inden for den nærmeste fremtid modtaget kortene med posten. Skulle I have brug for flere, kan de bestilles på trykkeriet.FDF.dk – også efter nytår.