Ledere på Kick-off fik sammen landslejren til at lette

På ugens Kick-off-arrangementer har ledere i alle landsdele i fællesskab udtænkt de første ideer til næste sommers landslejr. 

18. Jun 2021
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Bernt Nielsen

Den forløbne uge har ledere i alle FDFs landsdele i fællesskab drømt de første drømme, klækket de første ideer og tegnet de første streger til vores alle sammens landslejr på Sletten næste sommer.

Det skete på landslejrens otte Kick-off-arrangementer, som FDFs landsdele hver især stod for, hvor i alt 610 ledere mødtes, delte tanker og sammen markerede, at arbejdet med landslejren nu for alvor er skudt i gang.

- Ledere fra hele landet har med ugens Kick-offs sammen fået landslejren til at lette. Her fik de taget hul på de mange gode samtaler, der skal sikre masser af stjernestunder for FDFs børn og unge næste sommer, siger landslejrchef Simon Stagis. 

Første ledermøde i ekspeditionerne

På Kick-off fik hver enkelt ekspedition holdt deres allerførste ledermøde for lederne i de kredse, der skal bo med hinanden på landslejren. Ekspeditionens ledere skal nemlig sammen skabe rammerne for de fælles oplevelser, børn og unge får i deres ekspedition på landslejren.   

Ud over ekspeditionernes første ledermøde bød Kick-off også på orienteringer fra landslejrudvalget, samtaler på tværs af kredse samt fællessang og musik, der vakte landslejrminder og -stemning hos deltagerne. Du kan se flere billeder fra Kick-off på landslejrens facebookside.

Næste stop: Landslejrkursus

Med Kick-off-arrangementerne er arbejdet frem mod landslejren kommet godt fra start. Allerede på den anden side af sommeren venter næste store begivenhed i landslejråret. 17.-19. september mødes ledere til Landslejrkursus på Sletten for at udforske landslejrens tema, "mod", og sammen tage på en eventyrlig opdagelsesrejse ind i landslejrens univers. 

- På landslejrkurset vil ledere få landslejrens principper og temaramme helt ind under huden og på den måde blive medfortællere og medskabere af landslejren. Den viden kan de efter kurset bringe hjem til børn og ledere i egen kreds, så landslejren vækkes til live, siger Simon Stagis.