Klar, parat til Lederfighten

Den 8. oktober vender Lederfighten tilbage: En uddannelsesleg for ledere over hele FDF-landet, som traditionen tro giver anledning til gode snakke og leg.

02. Aug 2018
Mai Christensen

Lederfighten byder på en bred vifte af opgaver - fra sjov og spas til mere seriøse emner.
FOTO: Thomas Grinderslev

En hæsblæsende, spontan leg, en hjemmelavet konstruktion af et kaffefilter og en god, lang snak om børn og unge i udsatte positioner. Det var bare nogle af de aktiviteter og opgaver, der sidste år var en del af Lederfighten: En ugelang uddannelsesleg for ledere, som i år vender tilbage den 8. oktober.

-Lederfighten er nytænkende uddannelse for alle aktive ledere - lige fra den nyklækkede senior til den garvede kredsleder. Lederfighten er uddannelse, sjov, samarbejde og diskussioner – og hvad I mere tilføjer er helt op til jer, fortalte en af kræfterne bag arrangementet, Nicklas Bjerg Hansen fra FDF Vejle 5, da sidste års udgave af Lederfighten startede.

Noget for alle

Lederfighten begynder i år den 8. oktober og slutter på landsmødet den 17. november. Som altid tager opgaverne udgangspunkt i FDFs ambition, og det er op til den enkelte gruppe, hvor meget tid, de ønsker at bruge på det. Om det er til ledermødet, til en til lejligheden arrangeret dag eller noget helt tredje står åbent, ligesom konkurrence-elementet kun er for de, der har lyst til at kaste sig ud i det.

-Lederfighten er en god måde at starte snakke om vanskelige situationer, finde ud af hvad de forskellige ledere har paratviden om, lege og så videre, lød det fra deltager Maria Harbo Thomsen, der er kredsleder i FDF Aalborg 8 Nr. Tranders, efter sidste års udgave var vel overstået.