FDFs hovedbestyrelse arbejder på at finde FDFs kommende generalsekretær

Administrationschef Jakob Harbo Kastrup er indtil videre konstitueret som generalsekretær. 

09. Sep 2022
Rasmus Lind

FDFs hidtidige generalsekretær Rasmus Agergaard Petersen fratrådte som annonceret tidligere sin stilling med udgangen af august for at tiltræde en stilling som skoleleder på Absalons Skole i Roskilde.

Stillingen som FDFs kommende generalsekretær har som bekendt været slået op over sommeren, og hovedbestyrelsen arbejder stadig på den helt rigtige løsning.

- FDF er inde i en travl og vigtig periode, hvor vi skal holde mange bolde i luften, og derfor kan vi ikke vente længe med at finde en løsning. Vi er i hovedbestyrelsen samtidig trygge ved, at FDFs ledergruppe og dygtige ansatte kan holde FDF og landsforbundet kørende på en god måde, indtil vi har landet en aftale med den helt rigtige generalsekretær. Vi håber, at vi inden længe kan løfte sløret for, hvem der bliver FDFs kommende generalsekretær, siger FDFs formand Dorte Fog.

Administrationschef Jakob Harbo Kastrup er indtil videre konstitueret som generalsekretær, mens udviklingschef Anna Buur Vistesen p.t. har overtaget ansvaret for FDFs kommunikationsteam, der hidtil har refereret til generalsekretæren.