Kursustilmeldingen er åben

Tilmeldingen til efterårets kurser for seniorvæbnere og seniorer er nu åben.

14. Aug 2020
Mia Fanefjord Hansen

Glade deltagere på Seniorkursus Vork.

Kursustilmeldingen til efterårets kurser er nu åben – og kredsens seniorvæbnere og seniorer har mange oplevelser i vente!

I efterårsferien går det løs med 7.-8. klassekurser på Hardsyssel Efterskole og Rysensteen, seniorvæbnerkursus på Midtsjællands Efterskole, seniorkurser på Sletten og Vork samt Orkesterkursus i Vejle.

På kurserne kan seniorvæbnere og seniorer kaste sig hovedkulds ud i sjove aktiviteter sammen, leve sig ind i opfindsomme temarammer, prøve sig selv af og se egne ideer gro. Alt sammen noget, der giver minder for livet og en masse ny inspiration til arbejdet hjemme i kredsen.

Få kredsens seniorvæbnere og seniorer med på kursus – tilmeld dem på FDF.dk/tilmeld senest 14. september. Husk at undersøge, om kredsen kan modtage økonomisk støtte fra FDFs Uddannelsespulje til at sende medlemmer på kursus.

 

FDF vil gerne sikre en tryg kursusoplevelse for alle deltagere i en omskiftelig tid. Derfor forløber planlægningen og afholdelsen af FDFs kurser i tæt kontakt mellem Landsforbund, kursusledere og instruktører i henhold til myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer og udmeldinger. Deltagere modtager direkte besked om potentielle ændringer, der har betydning for kursets form.

Spørgsmål af principiel karakter omkring afholdelsen af kurser kan rettes til FDF@FDF.dk.

Nyt kursuskatalog klar

Efterårets kursuskatalog er på gaden. Her kan du læse meget mere om grupper og aktiviteter på FDFs kurser i efterårsferien. Find det nedenfor. Det lander i trykt udgave hos kredse samt i postkassen hos seniorvæbnere og seniorer 17. august.