Alle ledere inviteres til stort online Landslejr-Kickoff

Landslejrudvalget inviterer til online Landslejr-Kickoff for alle ledere.

27. Mar 2020
Mia Fanefjord Hansen

Foto: Thomas Heie Nielsen

FDF Landslejr 2021 sparkes for alvor i gang, når landslejrudvalget inviterer alle ledere til ét stort online Landslejr-Kickoff. Her vil landslejrudvalget præsentere flere nye planer for landslejren i sommeren 2021, herunder program, boform og lejrens tema-univers.

Det store Landslejr-Kickoff finder sted torsdag d. 16. april 2020 kl. 20.00-21.00.

Det følges op med to online spørgetimer i dagene efter, hvor ledere kan stille spørgsmål til medlemmer af landslejrudvalget, få uddybet de præsenterede planer og sammen dele tanker om landslejren.

Det online Landslejr-Kickoff og spørgetimerne erstatter til sammen de fysiske kickoff-møder, der var planlagt i alle landsdele i april, men som nu er aflyst grundet coronavirus.

Landslejrchef Simon Stagis glæder sig over, at landslejrudvalget alligevel får lejlighed til at møde lederne - nu bare online.

-Vi glæder os til at vække landslejren til live sammen med lederne rundt i hele landet. Måske det her bliver "Danmarks største ledermøde". Når vi sammen i FDF tænker, taler og får idéerne til at boble hos hinanden - så skaber vi landslejr, så skaber vi FDF. Dén fælles gnist vil vi gerne puste til her, siger Simon.

Sådan deltager du

Du deltager i Landslejr-Kickoff og spørgetimerne ved at klikke på de respektive mødelinks herunder på det angivne tidspunkt. 

Møderne holdes i WebEx. Det er ikke nødvendigt at oprette sig som bruger på WebEx for at deltage. Når du klikker på et mødelink, skal du i nogle tilfælde hente et lille program til din computer - bare følg guiden. Når du kommer ind i et onlinemøde, vil du blive bedt om at oplyse navn, email og landsdel. Du kan lytte, se og stille spørgsmål i QnA-boksen.

 

Landslejr-Kickoff

Deltag i det store online Landslejr-Kickoff torsdag 16. april kl. 20.00-21.00 ved at klikke på det røde link herunder. Linket kan tilgås 30 minutter før start. Vær i god tid, da vi forventer mange. Bliver du spurgt om password, er det: 7r6XZjYUj2x

 

 

Spørgetimer

  • Online spørgetime mandag 20. april kl. 20.00-20.30: Deltag her 

Bliver du spurgt om password, er det: cMyQX8kRt83

 

  • Online spørgetime onsdag 22. april kl. 20.00-20.30: Deltag her

Bliver du spurgt om password, er det: mM5KHJZEW57