Ceremoni for landslejrborgmestre

I Landsdel 2 er landsdelens fire landslejrborgmestre netop blevet indsat i deres virke ved en storslået ceremoni. 

06. Nov 2015
Mai Christensen

Aftenens ceremoni fandt sted i byrådssalen på Randers Rådhus.
FOTO: Landsdel 2

Den røde løber var rullet ud og borgmesterkæderne lagt sirligt på række, da de kommende landslejrborgmestre fra Landsdel 2 var indbudt til ceremoni på Randers Rådhus. Ceremonien var arrangeret af landsdelsledelsen. Aftenen skulle være med til at sætte fokus på den nærtforestående Landslejr, og de borgmestre, der skal lede landsdelens landsbyer, fortæller Connie Madsen, der er medlem af landsdelsledelsen i Landsdel 2. 

- Vi syntes, det skulle være en lidt højtidelig og samtidig skulle der være en sjov stemning omkring det. Derfor fik vi lånt byrådssalen og lavede borgmesterkæderne. Vi syntes også, at borgmestrene godt måtte mærke, at vi var glade for, at de havde sagt ja til opgaven, siger hun. 

Relationer på kryds og tværs

Aftenen bød både på en formel overrækkelse af borgmesterkæder og mere uformel snak på kryds og tværs af kredsene. Noget, der er med til at skabe en god relation mellem landsdelsledelsen og borgmestrene. Udbyttet af aftenen var derfor rigtig godt for alle deltagende parter, forklarer Connie Madsen.

- Det er vigtigt for os, at borgmestrene ved, at de altid kan henvende sig til os, hvis der er noget de har brug for. På den måde får de også mødt de andre borgmestre og skabt en relation til dem og på den måde kunne sparere med hinanden, understreger hun.


Borgmesterkæderne skulle selvfølgelig være klar til aftenens ceremoni.
FOTO: Landsdel 2

SÅDAN SKAL VI BO

Landslejren kommer til at bestå af syv Riger, inklusiv Familielejr og Senior City.

Hvert rige består af fem til otte landsbyer. I alt 31 landsbyer.

Hver landsby består af 200-400 personer, svarende til fem til otte kredse.