Anna Buur Vistesen bliver ny landslejrchef

Anna Buur Vistesen vil stå i spidsen for FDFs landslejr, når vi i 2021 igen samles på Sletten.

26. Apr 2018
Christina Gro Hansen

Foto: Rieke Poppe

Den 31årige Anna Vistesen er klar til at tage fat på opgaven som landslejrchef, når FDF i 2021 for 19. gang holder landslejr.

- At få lov til at stå i spidsen for et skabe så stor en oplevelse for alle FDFere - det glæder jeg helt vildt til. Jeg er utrolig stolt og ydmyg over for opgaven. I FDF har vi haft mange fantastiske lejre gennem tiden, og jeg vil gøre mit til, at et nyt landslejrudvalg og jeg kan skabe rammerne for, at både små og store medlemmer får et fantastisk fællesskabsoplevelse i sommeren 2021. Jeg oplever, at lejren i 2016 har haft en positiv indflydelse på det FDF-liv jeg møder i kredsene, og jeg vil arbejde for, at landslejren i 2021 på samme måde kan få en betydning i årene efter, siger Anna Vistesen.

FDFs formand, Jonas Kolby Laub Kristiansen er ikke i tvivl om, at Anna er den helt rigtige til at stå i spidsen for den næste store FDF-lejr:

- Vi har i hovedbestyrelsen valgt at pege på Anna, fordi Anna formår at sætte FDFs formål og værdier i spil på en nutidig og vedkommende måde, samtidig med at hun besidder et stort organisatorisk talent. FDFs landslejr har altid været et lokomotiv for udvikling af FDFs aktiviteter og for sammenhængskraften i FDF. Sammenhængen mellem landsforbund og landslejr er stadig vigtig for identiteten i FDF. Vi er sikre på, at Annas erfaringer som forbundssekretær og indgående kendskab til kredse og deres virkelighed, vil være med til at sikre, at landslejren skaber tydelige spor for det videre FDF-arbejde i kredse og landsdele, siger han.

Anna har gennem sit arbejde som forbundssekretær i FDF Landsdel 7 og 8 og med FDFs Arena (FDFs arbejdsgrupper og udvalg) et stort FDF-netværk.

Anna Vistesen har trådt sine FDF-barnesko i FDF Tårnby, hvor hun også har været kredsleder, men er i dag medlem af FDF K 26 Husum, hvor hun har taget initiativ til en familieklasse.

Anna har været ansat i FDF siden 2012, hun er uddannet produktionsteknolog og er ved at færdiggøre en diplomuddannelse i projektledelse. Anna har erfaringer med at kunne bevare overblikket over store FDF-begivenheder. Hun har således været en del af Væbnermesterskabsudvalget i fem år, og på landslejren 2011 var hun en del af Programudvalget. Derudover har Anna, inden hun blev ansat i FDF, været FDFs repræsentant i DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) Initiativstøtteudvalg.

Anna Vistesen fortsætter som forbundssekretær, indtil hun tiltræder som landslejrchef på fuld tid pr. 1. april 2020.