LLU inviterer til landslejrLABs

Landslejrudvalget inviterer alle til at komme med ideer og erfaringer til landslejren 2021.

25. Jun 2019

Foto: Kasper Henriksen

På landslejrudvalgets møde i juni blev det besluttet at holde minimum to landslejrLABs mere - et i august om musik og et om seniorer på FDF Seniorfestival til september. 

- På baggrund af gode erfaringer fra et landslejrLAB i landsdel 1 og på Lederkurset på Sletten i maj ønsker vi at byde endnu flere FDFere ind til at sætte deres præg på landslejren, siger Nadja Nordmaj fra LLU.

Intentionen med landslejrLABs er at skabe muligheder for, at alle FDFere, som har lyst til at have indflydelse på landslejroplevelserne, kan deltage med deres landslejrdrømme. Det er en proces, hvor alle involveres, og alle kommer til orde.

- Selvom vi planlægger lejren og tegner de store streger, så er det berigende med store som små ideer fra FDFere rundt om i landet, og det får vi til disse landslejrLABs. Vi er sikre på, at det er med til at skabe medejerskab for landslejren - for landslejren er jo vores alle sammens, fortsætter Nadja. 

Mikkel Heie Nielsen fra LLU stemmer i.

- Ved disse to landslejrLABs vil vi gå mere i dybden med to temaer - musik og seniorerne. Vi ved, at det er to områder, som betyder en hel del for mange FDFere, og derfor vil vi gerne gøre det så godt som overhovedet muligt. Vi vil derfor opfordre folk med interesse i musik til at deltage d. 24. august i Middelfart. Og for de ledere og seniorer, der er på seniorfestivalen, så er det bare om, at komme til vores landslejrtelt og give sit besyv med. 

Indbydelsen til landslejrMUSIKLAB finder du nedenfor. LandslejrLAB på seniorfestivalen er et arrangement målrettet festivalgængerne og deres ledere. Her vil man kunne komme med sine ideer og erfaringer hele weekenden i landslejrteltet.